Glavni Odnosi Lorne Greene

Lorne Greene

Vaš Horoskop Za Sutra

Lorne Greene 1915 - 1987Dob 72. godine nakon smrti Zodijak Vodenjak Veze 3 ukupno Djeco 3 djece

S kim se trenutno zabavlja?

Počivaj u miru.








Odnosi

Lorne Greene prethodno je bila udana za Nancy Deale(1961. - 1987.)i Rita Hands(1938. - 1960.).



Lorne Greene imala je susret s Betty Kelly.






Oko

Kanadski glumac Lorne Greene rođen je u Lyonu Chaim Greenu 12. veljače 1915. u Ottawi u državi Ontario u Kanadi, a preminuo je 11. rujna 1987. u Santa Monici u Kaliforniji u dobi od 72. Najviše ga pamte po Bonanzi. Njegov horoskopski znak je Vodenjak.



Lorne Greene bio je u 10 utakmica na ekranu, uključujući Anjanette Comer u Bonanza (1959.), Audra Lindley u Ljubavni čamac (1977.), Diane Baker u Bonanza (1959.), Dianne Foster u Bonanza (1959.)i Ina Balin u Bonanza (1959.).

Lorne Greene član je sljedećih popisa: židovski glumci, kalifornijski republikanci i kanadski filmski glumci.



Doprinosi

Pomozite nam da izgradimo svoj profil Lorne Greene! Prijaviti se da biste dodali informacije, slike i veze, pridružite se raspravama i zaslužite za svoj doprinos.

robert klein i brett somers

Statistika odnosa

TipUkupnoNajdužeProsječnoNajkraće
Oženjendva27 godina, 8 mjeseci25 godina, 4 mjeseca23 godine
Susret1---
Ukupno327 godina, 8 mjeseci16 godina, 10 mjeseci23 godine

Pojedinosti

ImeLorne
PrezimeGreene
Puno ime pri rođenjuLyon Chaim Green
Alternativni nazivGlas propasti, glas Kanade
Dob72 (dob nakon smrti) godina
Rođendan12. veljače 1915
Rodno mjestoOttawa, Ontario, Kanada
Umro11. rujna 1987
Mjesto smrtiSanta Monica, Kalifornija
Uzrok smrtiUpala pluća nakon operacije srca
PokopanHillside Memorial Park, Culver City, okrug Los Angeles, Kalifornija, SAD
Visina6 '0½' (184 cm)
IzgraditiProsječno
Boja koseSiva
Prepoznatljiva značajkaGlatki, zapovjedni basovski glas
Horoskopski znakVodenjak
SeksualnostRavno
ReligijaŽidovski
Etnička pripadnostBijela
Nacionalnostkanadski
Zanimanje TekstGlumac
OkupacijaGlumac
Potraživanje slaveBonanza
Glazbeni žanrVokalni
Godina (e) Aktivno1941–1987, 1939–1987
Glazbeni stilPop / Rock, Country, Country-Pop, Celebrity, Glasovi
Glazbeno raspoloženjeUmirujuće, kazališno, ljubazno / dobronamjerno, opušteno / blago, sentimentalno
InstrumentVokal
Odobrenje robne marke(1970-te i 1980-te) TV reklame: Alpo hrana za pse, (1960) Ispis oglasa: Del Monte namirnice, (1979) TV reklama: Lotto Canada
Službene web stranicewww.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?GRid=417&page=gr

Lorne Hyman Greene OC (Lyon Himan Green, 12. veljače 1915. - 11. rujna 1987.) bio je kanadski glumac, radio ličnost i pjevač. Njegove zapažene televizijske uloge uključuju Ben Cartwright na zapadnom Bonanzi i zapovjednik Adama u originalnoj znanstveno-fantastičnoj televizijskoj seriji Battlestar Galactica i Galactica 1980. Radio je i na dokumentarnoj seriji Lorne Greene o divljini Lorne Greene na kanadskoj televizijskoj televiziji te u televizijskim reklamama.

Više o Lorne Greene Manje o Lorne Greene

Povijest upoznavanja

Mreža Popis Stol
#PartnerTipPočetakKrajDuljina
3Nancy DealeOženjen1960Rujna 198727 godina
dvaRita HandsOženjen1937196023 godine
1Betty KellySusret -
Nancy Deale #3

Nancy Deale

1960 - 1987

Nancy Deale i Lorne Greene vjenčali su se zbog ...[pogledajte par] #dva

Rita Hands

1937. - 1960

Rita Hands i Lorne Greene razveli su se u ...[pogledajte par] Betty Kelly #1

Betty Kelly

Betty Kelly i Lorne Greene bile su u relativnoj vezi ...[pogledajte par] #3

Nancy Deale

1960 - 1987

Nancy Deale i Lorne Greene bili su u braku 25 godina prije nego što je Lorne Greene umrla, a iza sebe ostavili partnera i 1 dijete.

Veza 27 godina MjeraProizlazitiZodijak80%kineski horoskop1%Dob13%'> Kompatibilnost 24% Djeco 1 dijete odnos odnosa #dva

Rita Hands

1937. - 1960

Rita Hands i Lorne Greene bile su u braku 22 godine. Izlazili su godinu dana nakon što su se okupili 1937. i vjenčali 1938. 22 godine kasnije razveli su se 1960.

Veza 23 godine Djeco 2 djece odnos odnosa #1

Betty Kelly

Betty Kelly imala je susret s Lorne Greene.

MjeraProizlazitiZodijak40%kineski horoskop80%Visina73%Dob1%'> Kompatibilnost 49% odnos odnosa

Usporedba partnera

ImeDobZodijakOkupacijaNacionalnost
Lorne Greene72 VodenjakGlumac
kanadski
Nancy Deale70 BlizanciGlumica
američki
Rita Hands-
Betty Kelly76 DjevicaPjevač
američki

Djeco

ImeSpolRođenDobDrugi roditelj
Belinda SusanŽena1945. godineStar 76 godina Rita Hands
CharlesMuški1945. godineStar 76 godina Rita Hands
GillianŽena6. siječnja 1968Stara 53 godine Nancy Deale

FOTOGALERIJA

Macys Thanksgiving Betty White i Lorne Greene Audra Lindley - Ljubavni čamac Bonanza - Slikovni časopis Nostalgija [Poljska] (3. travnja 2019.) Bonanza - Slikovni časopis Nostalgija [Poljska] (3. travnja 2019.) Lorne Greene Battlestar Galactica - Lorne Greene Lorne Greene - Slikovni časopis Detroit News TV magazina [Sjedinjene Države] (11. prosinca 1966) Lorne Greene - Detroit News TV Magazine Pictorial [Sjedinjene Države] (15. listopada 1967.) Bonanza - Slikovni časopis za TV vodič [Sjedinjene Države] (23. lipnja 1967.) Bonanza - TV Showtime Magazine Pictorial [Sjedinjene Države] (23. lipnja 1967.) Kutija za ručak Bonanza Lorne Greene

Filmografija

FilmGodinaLikTip
Alamo: trinaest dana do slave1987General Sam HoustonTV film
Vasektomija: osjetljiva stvar1986Prema MarshalluFilm
Najveća avantura: priče iz Biblije1985. godineNoaTV emisija
Autoput do neba1984Fred FuscoTV emisija
Heidiina pjesma1982Djed (glas)Film
Čarobnjak iz oza1982Čarobnjak (glas)Film
Policijski vod!1982Izboden čovjekTV emisija
Šifra crvenadevetnaest osamdeset jedanNačelnik bataljona Joe RorchekTV emisija
Raj Alohadevetnaest osamdeset jedanBiznismenTV emisija
Klondike groznica1980Sam SteeleFilm
Vrijeme za čuda1980Biskup John CarrollTV film
Galactica 19801980Adama, zapovjednik AdamaTV emisija
Živa legenda: Kralj rokenrola1980Film
Gad1978Biskup FranjoTV emisija
Battlestar Galactica1978Naredi AdamaTV emisija
Vega $1978Emil RemickTV emisija
Mali smeđi Burro1978Pripovjedač (glas)TV film
SST: Let smrti1977Marshall ColeTV film
Korijenje1977John ReynoldsTV emisija
Suđenje Lee Harvey Oswald1977Matthew Arnold WatsonTV film
Hardy Boysi / Nancy Drew misterije1977Inspektor Hans StavlinTV emisija
Ljubavni čamac1977Buck Hamilton, Buddy BowersTV emisija
Arthur Hailey su mjenjači novca1976. godineGeorge QuartermainTV emisija
Nevada Smith1975. godineJonas CordTV film
Čovjek izvana1975. godineWade GriffinTV film
Potres1974RoyceFilm
Rex Harrison predstavlja Priče o ljubavi1974HerculesTV film
Sjeverno od Sunca1974Pripovjedač (glas)Film
Talas plime1973. godineVeleposlanik Warren RichardsFilm
Ručka1973. godineWade GriffinTV emisija
Legenda o Amaluku: Arktička odiseja1972. godinePripovjedačFilm
Imenovanje sa Sudbinom1971PripovjedačTV emisija
Uprega1971Peter RandallTV film
Norman Corwin predstavlja1971TV emisija
Zamahni, Slatka zemljo1970George WashingtonTV film
Sudbina špijuna1969Peter VaninTV film
ITV igraonica1967James BealTV emisija
Smijeh1967Gost izvođačTV emisija
Bonanza: Vozite vjetar1966Ben CartrightFilm
Igraj cool1962Gitarist u pratećem bendu, uncreditedFilm
Dječak iz Erranda1961Ben Cartwright - Cameo, (bez kredita)Film
Vješala1959. godineMaršal Clum CummingsFilm
Zamka1959. godineDaviseFilm
Bonanza1959. godineBen Cartwright, Bradley MeredithTV emisija
Treći čovjek1959. godineMarcel GenetTV emisija
Buccaneer1958. godineMercierFilm
Dar ljubavi1958. godineGrant AllanFilm
Posljednji od brzih pušaka1958. godineMichael O'ReillyFilm
Hrapav1958. godineKapetan Amos CarrTV emisija
Mike Hammer1958. godineCarl Kunard, Emmett GatesTV emisija
Knjiga priča Shirley Temple1958. godineKralj BertrandTV emisija
Peyton Place1957TužiteljuFilm
Sumnja1957MontyTV emisija
Vlak vagona1957Christopher WebbTV emisija
Tvrdi čovjek1957Rice MartinFilm
Jesenje lišće1956Gospodine HansonFilm
Igraonica 901956Lowell WilliamsTV emisija
Show oluje Gale: Oh! Susanna1956Policajac BarnabyTV emisija
Tesno mjesto1955. godineBenjamin CostainFilm
Alfred Hitchcock predstavlja1955. godineGospodine XTV emisija
Cheyenne1955. godinePukovnik Jonathan Bell, pukovnik BellTV emisija
Mornar sreće1955. godineKapetan Grant 'Mitch' MitchellTV emisija
Sat Alcoa1955. godineŠerif GashTV emisija
Zvjezdana pozornica1955. godineTV emisija
Računica1955. godineTV emisija
Srebrni kalež1954. godinePeterFilm
Vrhunac!1954. godineDr. Charles SaundersTV emisija
Izlog proizvođača1954. godineCarev pomoćnik, GorgasTV emisija
Studio 571954. godineGentry MortonTV emisija
Janet Dean, registrirana medicinska sestra1954. godineTV emisija
Pravda1954. godineTV emisija
Elgin sat1954. godineVernon DyallTV emisija
Dostavnica1954. godineBeethoven, Henri, PatiomkinTV emisija
Američki sat za čelik1953. godineDallasTV emisija
Ti si tamo1953. godineCharles Stewart Parnell, Ludwig van Beethoven, William PittTV emisija
Igraonica Philip Morris1953. godineJoeTV emisija
Oproštajna hrastova ulica1953. godineKomentator (glas)Kratki film
svi1952TV emisija
Susret1952Casey, Laurent, Tony HartmanTV emisija
Kazalište Armstrong Circle1950AnđeoTV emisija
Opasnost1950StranacTV emisija
Studio One u Hollywoodu1948. godineDr. Madison West, Frank Leslie, ministar unutarnjih poslovaTV emisija
Kazalište Kraft1947Pukovnik MatthewsTV emisija
Johnny na Velesajmu1947Pripovjedač (glas)Kratki film
Lovci na naslove1945. godinePripovjedač (glas)Kratki film
Djeca iz prekomorskih zemalja1940PripovjedačKratki film
Prikaži više Prikaži manje

Poklapanja na ekranu

  • Anjanette Comer i Lorne GreeneAnjanette Comer
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Audra Lindley i Lorne GreeneAudra Lindley
    • Ljubavni čamac
      1977
    [vidi uparivanje]
  • Diane Baker i Lorne GreeneDiane Baker
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Dianne Foster i Lorne GreeneDianne Foster
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Ina Balin i Lorne GreeneIna Balin
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Lorne Greene i Dorothy McGuireDorothy McGuire
    • Ljubavni čamac
      1977
    [vidi uparivanje]
  • Lorne Greene i Felicia FarrFelicia Farr
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Lorne Greene i Geraldine BrooksGeraldine Brooks
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Lorne Greene i Teresa WrightTeresa Wright
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
  • Viveca Lindfors i Lorne GreeneViveca Lindfors
    • Bonanza
      1959. godine
    [vidi uparivanje]
Još Lorne Greene zaslonskih poklapanja Manje Lorne Greene zaslonskih poklapanja





Zanimljivi Članci

Naknada Zodijaka
Suppsibility C Slavne Osobe

Saznajte Kompatibilnost Po Znaku Zodijaka

Izbor Urednika

Dnevni horoskop Ovan za četvrtak, 3. kolovoza 2023
Dnevni horoskop Ovan za četvrtak, 3. kolovoza 2023
Dnevni horoskop za Ovan za četvrtak, 3. kolovoza 2023. Susrest ćete se sa sjenom na putu, nečim u vama što vas je tjeralo na ponavljanje starih obrazaca.
30+ najboljih anime povijesti svih vremena
30+ najboljih anime povijesti svih vremena
Tko je rekao da povijest ne može biti zabavna? Iako povijesni anime nije baš žanr, postoji puno dobrih animea o povijesti i povijesnim događajima. Samuraji ...
Iza kulisa 'Vuka s Wall Streeta
Iza kulisa 'Vuka s Wall Streeta'
'Vuk s Wall Streeta' Martina Scorsesea - s Leonardom DiCapriom, Jonahom Hillom i Margot Robbie u njihovoj probojnoj izvedbi - prepravan je ...
Daithi De Nogla
Daithi De Nogla
28. svibnja 2021. ... Daithi De Nogla vijesti, tračevi, fotografije Daithi De Nogla, biografija, popis djevojaka Daithi De Nogla 2016. Povijest veza. Popis veza Daithi De Nogla. Povijest datiranja Daithi De Nogla, 2021., 2020, popis veza Daithi De Nogla.
Bobby u njemu
Bobby u njemu
28. svibnja 2021. ... Bobby Darin vijesti, tračevi, fotografije Bobbyja Darina, biografija, popis djevojaka Bobbyja Darina 2016. Povijest veza. Popis veza Bobbyja Darina. Povijest upoznavanja Bobbyja Darina, 2021., 2020., popis veza s Bobbyjem Darinom.
Vincent Lagaf
Vincent Lagaf
28. svibnja 2021. ... Vincent Lagaf vijesti, tračevi, fotografije Vincenta Lagafa, biografija, popis djevojaka Vincenta Lagafa 2016. Povijest veza. Popis veza Vincenta Lagafa. Povijest datiranja Vincenta Lagafa, 2021., 2020., popis veza Vincenta Lagafa.
Tigerlily Taylor
Tigerlily Taylor
28. svibnja 2021. ... Tigerlily Taylor vijesti, tračevi, fotografije Tigerlily Taylor, biografija, popis dečki Tigerlily Taylor 2016. Povijest veza. Popis veza Tigerlily Taylor. Povijest spojeva Tigerlily Taylor, 2021., 2020, popis veza Tigerlily Taylor.