Glavni Odnosi morgan Freeman

morgan Freeman

Vaš Horoskop Za Sutra

morgan Freeman SinglPoredak 2056 -799Dob 83 godine starog Zodijaka Blizanci Veze 8 ukupno Djeco 2 djece

S kim se trenutno zabavlja?

Morgan Freeman trenutno je slobodna.








Odnosi

Morgan Freeman prethodno je bio oženjen Myrnom Colley-Lee(1984. - 2010.)i Jeanette Adair Bradshaw(1967. - 1979.).



Judith Day Morris Day supruga

Morgan Freeman bio je u vezama s Marcia Gay Harden, E'dena Hines i Loletha Adkins.






Morgan Freeman imao je susreta s Demaris Meyer(2008. - 2009.), Debbie Allen i Rita Moreno.



Oko

Morgan Freeman je 83-godišnji američki glumac. Rođen Morgan Porterfield Freeman Jr. 1. lipnja 1937. u Memphisu u državi Tennessee, Sjedinjene Države, poznat je po Neoproštenima, Invictusima, Lucy. Njegov horoskopski znak su Blizanci.

Morgan Freeman bio je na utakmici na ekranu s Beverly Todd u Popis segmenata (2007.).



Morgan Freeman član je sljedećih popisa: američki filmski glumci, američki filmski producenti i dobitnici Zlatnog globusa (filma) najboljeg glumca mjuzikla ili komedije.

Doprinosi

Pomozite nam da izgradimo svoj profil Morgan Freeman! Prijaviti se da biste dodali informacije, slike i veze, pridružite se raspravama i zaslužite za svoj doprinos.

Statistika odnosa

TipUkupnoNajdužeProsječnoNajkraće
Oženjendva34 godine, 8 mjeseci23 godine, 4 mjeseca-
Dating3---
Susret31 godina4 mjeseca, 2 dana-
Ukupno834 godine, 8 mjeseci5 godina, 11 mjeseci1 godina

Pojedinosti

ImeMorgan
PrezimeFreeman
Puno ime pri rođenjuMorgan Porterfield Freeman Jr.
Dob83 godine
Rođendan1. lipnja 1937
Rodno mjestoMemphis, Tennessee, Sjedinjene Države
Visina6 '2' (188 cm)
IzgraditiProsječno
Boja očijuSmeđa - tamna
Boja koseSiva
Horoskopski znakBlizanci
SeksualnostRavno
ReligijaAgnostik
Etnička pripadnostRasno mješovit
Nacionalnostamerički
SveučilišteLos Angeles City College, Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države, Sveučilište New York, Manhattan, New York City, New York, Sjedinjene Države
Zanimanje TekstGlumac, producent, filmski redatelj i pripovjedač.
OkupacijaGlumac
Potraživanje slaveNeoprošteno, Invictus, Lucy
Godina (e) Aktivno1964. – danas
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Otkrivenja Zabava, Celebrity Talent International
Odobrenje robne markeTV reklama za program Save the Children's 'Be a Mentor' (1999.), TV reklama za USA CORPS (2002.), TV reklama za McDonald's (1974.), Pojavljena u TV reklami za Sveučilište Mississippi na Oxfordu, Mississippi., TV reklama za Dječja bolnica St. Judes (2005.), TV reklama za Voiceover za Visa karticu za Olimpijske igre 2008., 2009: TV reklama za Voiceover za 'More people Go with Visa' (kartica), (2009.) TV reklama za kreditnu karticu Visa za Zimske olimpijske igre 2010. godine sponzor kartice. (Kanada), (2010.) Ispisuje oglase za kampanju PAŽNJA ZDRAVLJA ruku u suradnji s AARP-om i Zakladom za industriju zabave., (1973.) TV reklama: Listerine za ispiranje usta, uvodna riječ Intelove potrošačke elektronike, Las Vegas, NV -Siječanj 2006.), (2012.) TV reklama za 'RebuildingTogether.org'.
Službene web stranicewww.nndb.com/people/982/000023913/, www.facebook.com/MorganFreeman, revelationsent.com/
OtacMorgan Porterfield Freeman (Brijač koji je umro u četvrtak, 27. travnja 1961., od ciroze.)
MajkaMayme Edna (rođena Revere) (Učiteljica.)

Morgan Freeman (rođen 1. lipnja 1937.) američki je glumac, redatelj i pripovjedač. Pojavio se u nizu filmskih žanrova koji prikazuju lik karakternih uloga, a posebno je poznat po svom prepoznatljivom dubokom glasu. Freeman je dobitnik raznih priznanja, uključujući Oscara, Zlatni globus i Nagradu Ceha filmskih glumaca.

Više o Morganu Freemanu Manje o Morganu Freemanu

Povijest upoznavanja

Mreža Popis Stol
#PartnerTipPočetakKrajDuljina
8Demaris MeyerSusret200820091 godina
7Myrna Colley-LeeOženjen1976. godine15. rujna 201034 godine
6Jeanette Adair BradshawOženjen1967197912 godina
5Marcia Gay HardenNepoznato -
4E'dena HinesNepoznato -
3Loletha AdkinsOdnos -
dvaRita MorenoSusret -
1Debbie AllenSusret -
Demaris Meyer #8

Demaris Meyer

2008 - 2009

Demaris Meyer i Morgan Freeman razdvojili su se u ...[pogledajte par] Myrna Colley-Lee #7

Myrna Colley-Lee

1976. - 2010

Myrna Colley-Lee i Morgan Freeman bili su divo ...[pogledajte par] #6

Jeanette Adair Bradshaw

1967. - 1979

Morgan Freeman i Jeanette Adair Bradshaw mi ...[pogledajte par] Marcia Gay Harden #5

Marcia Gay Harden

Marcia Gay Harden i Morgan Freeman bili su u ...[pogledajte par] JE #4

E'dena Hines

E'dena Hines i Morgan Freeman bili su u ...[pogledajte par] #3

Loletha Adkins

Loletha Adkins i Morgan Freeman razdvojeni su ...[pogledajte par] Rita Moreno #dva

Rita Moreno

Rita Moreno i Morgan Freeman razdvojeni su ...[pogledajte par] Debbie Allen #1

Debbie Allen

Debbie Allen i Morgan Freeman bili su u ...[pogledajte par] #8

Demaris Meyer

2008 - 2009

Demaris Meyer i Morgan Freeman imali su susret 2008. godine.

Veza 1 godina odnos odnosa #7

Myrna Colley-Lee

1976. - 2010

Myrna Colley-Lee i Morgan Freeman bili su u braku 26 godina. Izlazili su 5 mjeseci nakon što su se okupili 1976. godine i vjenčali se 16. lipnja 1984. 26 godina kasnije razveli su se 15. rujna 2010.

Veza 34 godine odnos odnosa #6

Jeanette Adair Bradshaw

1967. - 1979

Morgan Freeman i Jeanette Adair Bradshaw razveli su se nakon braka od 11 godina. Imali su 1 dijete.

Veza 12 godina MjeraProizlazitikineski horoskop80%Dob98%'> Kompatibilnost Četiri pet% Djeco 1 dijete odnos odnosa #5

Marcia Gay Harden

Marcia Gay Harden i Morgan Freeman imali su vezu.

MjeraProizlazitiZodijak1%kineski horoskop60%Visina73%Dob1%'> Kompatibilnost 3. 4% odnos odnosa #4

E'dena Hines

E'dena Hines i Morgan Freeman imali su vezu.

jodi lyn o'keefe john cusack
MjeraProizlazitiZodijakdvadeset%kineski horoskop80%Dob1%'> Kompatibilnost 25% odnos odnosa #3

Loletha Adkins

Loletha Adkins i Morgan Freeman imali su vezu.

Djeco 1 dijete odnos odnosa #dva

Rita Moreno

Rita Moreno imala je susret s Morganom Freemanom.

MjeraProizlazitiZodijak100%kineski horoskop1%Visina91%Dob1%'> Kompatibilnost 48% odnos odnosa #1

Debbie Allen

Debbie Allen imala je susret s Morganom Freemanom.

MjeraProizlazitiZodijakdvadeset%kineski horoskop80%Visina91%Dob44%'> Kompatibilnost 59% odnos odnosa

Usporedba partnera

ImeDobZodijakOkupacijaNacionalnost
morgan Freeman83 BlizanciGlumac
američki
Demaris Meyer-
Myrna Colley-Lee-
američki
Jeanette Adair Bradshaw84
Marcia Gay Harden61 LeoGlumica
američki
E'dena Hines33 ribaGlumica
američki
Loletha Adkins-
Rita Moreno89 StrijelacGlumica
portorikanski
Debbie Allen71 JaracFilmski / TV producent
američki

Djeco

ImeSpolRođenDobDrugi roditelj
MorganaŽena Jeanette Adair Bradshaw
Alfonso ReneMuški13. rujna 195961 godina Loletha Adkins

FOTOGALERIJA

morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Esther Rolle Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Morgan Freeman Voziti gospođicu Daisy - Jessicu Tandy Voziti gospođicu Daisy - Jessicu Tandy Voziti gospođicu Daisy - Jessicu Tandy

Filmografija

FilmGodinaLikTip
Mrzim te vidjeti2022Sonny BellFilm
Pobijediti2021DamonFilm
Dolazi 2 Amerika2021morgan FreemanFilm
Tjelohranitelj Hitmanove žene2021Film
Sama2021StuartTV emisija
Put povratka2020Reggie FontaineFilm
Otrovna ruža2019DocFilm
Angel je pao2019Predsjednik TrumbullFilm
Scooby-Doo i pogodite koga?2019morgan FreemanTV emisija
Brian Banks2018. godineJerome Johnson, bez kreditaFilm
Alfa2018. godinePripovjedač (glas)Film
Orašar i četiri carstva2018. godineDrosselmeyerFilm
Ide u stilu2017. godineWillie DavisFilm
Samo započinjem2017. godinepoFilm
London je pao2016. godinePotpredsjednik Allan TrumbullFilm
Ben-Hur2016. godineja sam glavniFilm
Sad me vidite 22016. godineThaddeus BradleyFilm
Posljednji vitezovi2015.BartokFilm
Ted 22015.Patrick MeighanFilm
Zamah2015.SenatorFilm
Lego film2014. godineVitruvije (glas)Film
Transcendencija2014. godineJoseph TaggerFilm
5 letova gore2014. godineAlex CarverFilm
Lucy2014. godineProfesor NormanFilm
Priča o dupinima 22014. godineDr. Cameron McCarthyFilm
Gospođo tajnica2014. godineGlavni sudac Frawley, glavni sudac WilbourneTV emisija
Mit o Mona Lisi2014. godinePripovjedač (glas)TV film
Posljednji Vegas2013. godineArchie ClaytonFilm
Zaborav2013. godineBukvaFilm
Sad me vidiš2013. godineThaddeus BradleyFilm
Olimp je pao2013. godineZvučnik TrumbullFilm
Diže se mračni vitez2012. godineLisicaFilm
Čarolija Belle Islea2012. godineMonte WildhornFilm
Conan Barbarin2011Pripovjedač (glas, bez kredita)Film
Priča o dupinima2011Dr. Cameron McCarthyFilm
Čarobnjak želja2011Maxwell OmniKratki film
Neto2010Joe MathesonFilm
Bliski prijatelji2009RipleyFilm
Invictus2009Nelson MandelaFilm
Djevojačka pljačka2009Charles PetersonFilm
30 za 302009PripovjedačTV emisija
Vitez tame2008Lucius FoxFilm
Htjela2008SloanFilm
Grožđica na suncu2008Pripovjedač (bez kredita)TV film
Evan svemogući2007BogFilm
Blagdan ljubavi2007HarryFilm
Gone Baby Gone2007Jack DoyleFilm
Popis segmenata2007CarterFilm
10 predmeta ili manje2006MuFilm
Sretni broj Slevin2006ŠefFilm
Ugovor2006KardenaFilm
Nedovršeni život2005. godineMitch BradleyFilm
Batman pocinje2005. godineLucius FoxFilm
Edison2005. godineAshfordFilm
Oslobođeno2005. godineSamFilm
Rat svjetova2005. godineNaracija (glas)Film
Veličanstvena pustoš: Hod po mjesecu 3D2005. godineNeil Armstrong (glas)Film
Ropstvo i stvaranje Amerike2005. godinePripovjedačTV emisija
Beba od milijun dolara2004Eddie staro željezo DuprisFilm
Veliki odskok2004Walter CrewesFilm
Izvanredno obećanje2004PripovjedačKratki film
Ramzes: Gnjev boga ili čovjeka?2004PripovjedačTV film
Svemogući Bruce2003BogFilm
Hvatač snova2003Pukovnik Abraham CurtisFilm
Levitivnost2003Miles EvansFilm
Sloboda: naša povijest2003Ernest Green, Frederick Douglass, Thurgood MarshallTV emisija
Visoki zločini2002Charles W. GrimesFilm
Zbroj svih strahova2002DCI William CabotFilm
Duž je došao Pauk2001. godineAlex CrossFilm
Medicinska sestra Betty2000CharlieFilm
Pod sumnjom2000Kapetan Victor BenezetFilm
Duboki utjecaj1998Predsjedniče BeckFilm
Jaka kiša1998JimFilm
Prijateljstvo1997Theodore JoadsonFilm
Poljubi djevojke1997Dr. Alex CrossFilm
Lančana reakcijadevetnaest devedeset šestPaul ShannonFilm
Moll Flandersdevetnaest devedeset šestHibbleFilm
Izbijanje epidemijedevetnaest devedeset petGeneral Billy FordFilm
Se7endevetnaest devedeset petSomersetFilm
Iskupljenje u Shawshanku1994. godineEllis Boyd 'Red' ReddingFilm
Moć Jednog1992. godŽuti pijetFilm
Neoprošteno1992. godNed LoganFilm
Spasitelj se rodio1992. godPripovjedač (glas)TV film
Robin Hood: Princ lopova1991. godineAzeemFilm
Istinita priča o slavi se nastavlja1991. godinePripovjedač (glas)Film
Krijes taština1990Sudac Leonard WhiteFilm
Poseban Dan planeta Zemlje1990Walter SamsonTV emisija
Građanski rat1990Frederick Douglass, John BostonTV emisija
Vozeći gospođicu Daisy1989. godineHoke ColburnFilm
Slava1989. godineNarednik Svibanj. John RawlinsFilm
Johnny Zgodan1989. godinePoručnik A.Z. TrutoviFilm
Nasloni se na mene1989. godineRavnatelj Joe ClarkFilm
Čisto i prisebno1988CraigFilm
Clinton i Nadine1988Dorsey PrattTV film
Američko iskustvo1988PripovjedačTV emisija
Street Smart1987Brzo crnoFilm
Borba za život1987Dr. SherardTV film
Počivalište1986Luther JohnsonTV film
Marie1985. godineCharles TraughberFilm
To je bilo tada ... Ovo je sada1985. godineCharlie WoodsFilm
Ubojstva djeteta iz Atlante1985. godineBen ShelterTV emisija
Pogubljenje Raymonda Grahama1985. godineUpravnik PrattTV film
Američki majstori1985. godinePripovjedačTV emisija
Zona sumraka1985. godineTony (segment 'Izbor trgovca')TV emisija
Harry & Son1984SiemanowskiFilm
Učitelji1984LewisFilm
Očevidacdevetnaest osamdeset jedanPoručnik CrniFilm
Smrt prorokadevetnaest osamdeset jedanMalcolm XTV film
Priča o Marvi Collinsdevetnaest osamdeset jedanClarence CollinsTV film
Brubaker1980WalterFilm
Attica1980Hap RichardsTV film
Teksas1980Detektiv MichaelsTV emisija
Šuplja slika1979Slatki razgovorTV film
Roll of Thunder, Hear My Cry1978Ujak HammerTV film
Vizije1976. godineTV emisija
Ryanova nada1975. godineCicero MurphyTV emisija
Oštrica1973. godineChrisFilm
Tko kaže da ne mogu jahati dugu!1971AfroFilm
Sjajne predstave1971GlasnikTV emisija
Električna tvrtka1971Lako čitač, Mark, Mel MoundsTV emisija
Uhvaćen usred1970CuzTV film
Gdje ste bili kad su se svjetla ugasila?1968. godineGrand Central Commuter, bez kreditaFilm
Čovjek zvan Adam1966Party Guest (bez kredita)Film
New York Television Theatre1965TV emisija
Zalagač1964. godineMan on Street, uncreditedFilm
Drugi svijet1964. godineDr. Roy Bingham, Roy BinghamTV emisija
Prikaži više Prikaži manje

Poklapanja na ekranu

  • Beverly Todd i Morgan FreemanBeverly Todd
    • Popis segmenata
      2007
    [vidi uparivanje]





Zanimljivi Članci

Naknada Zodijaka
Suppsibility C Slavne Osobe

Saznajte Kompatibilnost Po Znaku Zodijaka

Izbor Urednika

Dnevni horoskop Ovan za četvrtak, 3. kolovoza 2023
Dnevni horoskop Ovan za četvrtak, 3. kolovoza 2023
Dnevni horoskop za Ovan za četvrtak, 3. kolovoza 2023. Susrest ćete se sa sjenom na putu, nečim u vama što vas je tjeralo na ponavljanje starih obrazaca.
30+ najboljih anime povijesti svih vremena
30+ najboljih anime povijesti svih vremena
Tko je rekao da povijest ne može biti zabavna? Iako povijesni anime nije baš žanr, postoji puno dobrih animea o povijesti i povijesnim događajima. Samuraji ...
Iza kulisa 'Vuka s Wall Streeta
Iza kulisa 'Vuka s Wall Streeta'
'Vuk s Wall Streeta' Martina Scorsesea - s Leonardom DiCapriom, Jonahom Hillom i Margot Robbie u njihovoj probojnoj izvedbi - prepravan je ...
Daithi De Nogla
Daithi De Nogla
28. svibnja 2021. ... Daithi De Nogla vijesti, tračevi, fotografije Daithi De Nogla, biografija, popis djevojaka Daithi De Nogla 2016. Povijest veza. Popis veza Daithi De Nogla. Povijest datiranja Daithi De Nogla, 2021., 2020, popis veza Daithi De Nogla.
Bobby u njemu
Bobby u njemu
28. svibnja 2021. ... Bobby Darin vijesti, tračevi, fotografije Bobbyja Darina, biografija, popis djevojaka Bobbyja Darina 2016. Povijest veza. Popis veza Bobbyja Darina. Povijest upoznavanja Bobbyja Darina, 2021., 2020., popis veza s Bobbyjem Darinom.
Vincent Lagaf
Vincent Lagaf
28. svibnja 2021. ... Vincent Lagaf vijesti, tračevi, fotografije Vincenta Lagafa, biografija, popis djevojaka Vincenta Lagafa 2016. Povijest veza. Popis veza Vincenta Lagafa. Povijest datiranja Vincenta Lagafa, 2021., 2020., popis veza Vincenta Lagafa.
Tigerlily Taylor
Tigerlily Taylor
28. svibnja 2021. ... Tigerlily Taylor vijesti, tračevi, fotografije Tigerlily Taylor, biografija, popis dečki Tigerlily Taylor 2016. Povijest veza. Popis veza Tigerlily Taylor. Povijest spojeva Tigerlily Taylor, 2021., 2020, popis veza Tigerlily Taylor.